Protime wederom uitgeroepen tot Great Place to Work

Protime Nederland GPTW Awards

Waddinxveen, 28 maart 2018 – Protime Nederland, specialist in workforce management oplossingen, is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Great Place to Work®. Dit jaar behaalde het bedrijf de tweede plaats in de categorie ‘Small & Young Workplaces’. Een Great Place to Work kenmerkt zich door een hoge mate van vertrouwen, trots en plezier in de organisatie. De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan de organisatie waarvan het werkgeversbeleid (Trust Index©) en de tevredenheid van medewerkers (Culture Audit©) het beste scoren. Protime behaalde hoge cijfers voor onder andere geloofwaardigheid (95%), kameraadschap (93%) en trots (89%). Voor het eerst werden dit jaar ook special awards uitgereikt voor ‘Innovatie’, ‘Luisteren’ en ‘Spreken’, waar de deelnemers uit alle categorieën naar konden meedingen. Protime kreeg de Luisteren-award, onder andere vanwege hun coachingbeleid, de platte organisatiestructuur en de value journey. 

The value journey
Protime hecht veel waarde aan de cultuur en heeft dit zelfs als strategisch doel gesteld. In het kader van vernieuwing bewandelde de Protime-medewerkers dit jaar het pad van the value journey. De CEO stelde iedere medewerker afzonderlijk de vraag welke kernwaarden hij belangrijk vindt binnen het bedrijf. Vervolgens zijn alle waardes samengebracht en gecategoriseerd. Het resultaat zijn vier kernwaarden, samengevat in C³. C³ staat voor: Collaboration, Camaraderie, Customer Focus en de ³ staat voor Growth. En juist die waarden, samenwerking, kameraadschap, klantgerichtheid en groei, maken de cultuur van Protime.

Lucas Polman, directeur bij Protime Nederland: “We groeien hard. Niet alleen in omzet, maar ook in het aantal medewerkers. Het is daardoor des te belangrijk om onze cultuur goed te borgen en iedereen betrokken te houden. Ik ben trots dat we gezamenlijk nieuwe waarden hebben geformuleerd waar we op sturen. Iedereen heeft eraan bijgedragen en zal helpen om de waarden in stand te houden. Dat maakt ons een Great Place to Work!”

Blog

HR Trend: Performance Management

Protime HR Trend Performance Management

In een organisatie bepalen doelstellingen de koers, bieden focus en geven aan wat een bedrijf wil bereiken op korte en lange termijn

Blog

Maak je druk over werkdruk

Maak je druk over werkdruk - Protime

De economie trekt aan en Nederlanders zijn meer tevreden over hun baan dan drie jaar geleden. De afgelopen drie jaar is de tevredenheid met ruim 30 procent gestegen. Tegelijkertijd ervaren veel medewerkers werkdruk.