Blog

Managed services, de leverancier als partner

Protime managed services bij CNH

CNH Industrial, producent van landbouwmachines, startte in 2018 met Managed Services van Protime. Wat deze extra dienst net inhoudt? Dat vertellen ze jou graag zelf.

Blog

Tijd als hartslagmonitor van jouw onderneming

Tijd als hartslagmonitor van jouw onderneming - blog Protime

Data is geen doel, maar een middel tot een doel. Het biedt je houvast tijdens veranderingen of groei. Hoe zorg je ervoor dat je werknemers niet te snel gaan? Of wanneer kunnen ze net wat sneller gaan?

Blog

Digitalisering en HR: welke impact voor de bedrijven? Deel 2

In het eerste deel van dit artikel hadden we het over de invloed van de digitalisering op de rekrutering en de kandidatenprofielen.

Blog

Digitalisering en HR: welke impact voor de bedrijven? Deel 1

Het is geen geheim, technologie en digitaal zijn nu elk aspect van ons leven binnengedrongen. Hoe zit het met de impact van digitaal op Human Resources?

Blog

De digitale wereld (her)plaatst de medewerker in het hart van de onderneming

De digitale wereld heeft een omwenteling teweeg gebracht in onze visie op werk

External Blog

Verplichte prikklok of niet?

Dat tijdsregistratie de moeite waard is, staat als een paal boven water. Maar is de prikklok nu verplicht? Juridisch expert Astrid Mertens van SDWorx en Peter s'Jongers van Protime leggen uit.

Blog

Tijdmanagement volgens Protime: zie uw project in kleur

Wat als u uw werknemers benadert op basis van hun persoonlijkheidskleur om hun ondersteuning voor uw tijdregistratieproject te krijgen?

Blog

Tijdmanagement volgens Protime: zie uw project in kleur – Deel 1

Hoewel HR overtuigd is van de toegevoegde waarde van het gebruik van een geautomatiseerd tijdregistratiesysteem, is dit niet altijd het geval voor alle managers/medewerkers. En als u zich tot hen zou wenden volgens hun persoonlijkheidskleur?

Blog

Houd je hoofd cool!

Houd je hoofd cool

Met de hittegolf in het land zoeken we allemaal koelere oorden op. Maar wat is nu net te warm om te werken? En wat als je geen airco hebt op het werk, of je werknemers verrichten buitenwerk? We deden het opzoekwerk voor jou!

News

Vakantiestress… voor de achterblijvende collega’s

Vakantiestress voor thuisblijvende collega's - Onderzoek Protime

Heb je ook het gevoel dat iedereen met vakantie is, maar jij quasi alleen op kantoor achterblijft? Lees hier de 7 grootste frustraties van thuisblijvende collega's.

Pages