Blog

25 jaar innovatie en groei

25 jarig bestaan Protime

We zijn januari 1995. Sony lanceert de PlayStation en commercieel internet bestond nog niet. Windows-toepassingen veroverden razendsnel de bedrijfswereld en de gekende ‘tikklok’ zou volgens ons een stille dood sterven.

News

3 op 4 Belgische ondernemigen laten flexibel werken toe

Protime SD Worx onderzoek 2019 over flexibel werken

Flexibel werken is bij Belgische ondernemingen goed ingeburgerd. Maar liefst 76% staat zijn personeel, of bepaalde groepen medewerkers, één of meerdere vormen van flexibel werken toe.

Blog

‘Onze standaardintegratie vermijdt duur maatwerk’

Protime Geodynamics partnership locatie en tijdregistratie

Protime en GeoDynamics zijn allebei gespecialiseerd in tijdregistratie, maar elk met een eigen focus. De koppeling tussen hun eigen oplossing biedt bedrijven een overkoepelend platform voor de opvolging van zowel interne als mobiele werknemers.

Blog

Managed services, de leverancier als partner

Protime managed services bij CNH

CNH Industrial, producent van landbouwmachines, startte in 2018 met Managed Services van Protime. Wat deze extra dienst net inhoudt? Dat vertellen ze jou graag zelf.

Blog

Tijd als hartslagmonitor van jouw onderneming

Tijd als hartslagmonitor van jouw onderneming - blog Protime

Data is geen doel, maar een middel tot een doel. Het biedt je houvast tijdens veranderingen of groei. Hoe zorg je ervoor dat je werknemers niet te snel gaan? Of wanneer kunnen ze net wat sneller gaan?

Blog

Digitalisering en HR: welke impact voor de bedrijven? Deel 2

In het eerste deel van dit artikel hadden we het over de invloed van de digitalisering op de rekrutering en de kandidatenprofielen.

Blog

Digitalisering en HR: welke impact voor de bedrijven? Deel 1

Het is geen geheim, technologie en digitaal zijn nu elk aspect van ons leven binnengedrongen. Hoe zit het met de impact van digitaal op Human Resources?

Blog

De digitale wereld (her)plaatst de medewerker in het hart van de onderneming

De digitale wereld heeft een omwenteling teweeg gebracht in onze visie op werk

External Blog

Verplichte prikklok of niet?

Dat tijdsregistratie de moeite waard is, staat als een paal boven water. Maar is de prikklok nu verplicht? Juridisch expert Astrid Mertens van SDWorx en Peter s'Jongers van Protime leggen uit.

Blog

Tijdmanagement volgens Protime: zie uw project in kleur

Wat als u uw werknemers benadert op basis van hun persoonlijkheidskleur om hun ondersteuning voor uw tijdregistratieproject te krijgen?

Pages