Blog

Een klant getuigt: Bonache

Om een kwalitatieve dienstverlening te garanderen, doet de personeelsadministratie van Bonache voortaan een beroep op Protime. “Een wereld van verschil”, zegt HR-verantwoordelijke Lara Dirkx.

News

Best Managed Company 2020

Protime is sinds 2018 een Best Managed Company. Door onze strategische veerkracht en organisatorische wendbaarheid kunnen we de Covid-crisis weerwoord bieden.

Blog

HR Summit 2020 - Skill BuilderS: 'Leadership connects organisation & talent'

Herbekijk de livestream van dit top event van onze partner Skill BuilderS waarbij 3 leiders spreken over verbindend leiderschap in deze digitale wereld.

Blog

‘Dankzij Protime heeft Ambrogio minder kosten en meer tijd’

Toen Andrés Ambrogio in 2015 in de voetsporen van zijn grootvader trad en het roer overnam, bracht hij het Italiaanse familiebedrijf in een digitale stroomversnelling. En daarbij kon een samenwerking met Protime niet ontbreken.

News

VRT Nieuws - Nationale Thuiswerkdag

In bijna 9 op de 10 van de bedrijven is thuiswerk nu toegestaan, voor Corona was dat 6/10. Herbekijk hier het Journaal met meer cijfers van SD Worx en hoe het in de praktijk er aan toe gaat bij Protime.

News

Een Great Place to Work zijn in tijden van sociale distantie

Dit jaar was geen gemakkelijk jaar voor de gezondheid van bedrijfsculturen. Fysieke afstand heeft het moeilijk gemaakt om werknemers betrokken te houden bij uw bedrijf.

Blog

Is geluk de superkracht van thuiswerk?

Geluk is de superkracht van thuiswerk

Na meer dan 4 maanden thuiswerken en twee eerste blogs is dit derde artikel voor mij een gelegenheid om na te denken over de positieve gevolgen van thuiswerk. Want ja, (thuis)werk draagt bij aan geluk.

Blog

Houd je hoofd cool!

Houd je hoofd cool

Met de hittegolf in het land zoeken we allemaal koelere oorden op. Maar wat is nu net te warm om te werken? En wat als je geen airco hebt op het werk, of je werknemers verrichten buitenwerk? We deden het opzoekwerk voor jou!

Blog

Fermette Food Group koos voor myProtime en Orditool

De logistieke sector is vrij complex qua uurverwerking. Protime biedt een oplossing op maat voor jouw chauffeurs dankzij de koppeling met Orditool en myProtime ondersteunt flexibel werken in coronatijden. Hoe?

News

OnlineWerkrooster wordt Strobbo

Limburgse scale-up en sinds 2018 dochter van Protime is klaar om Europa te veroveren op vlak van flexibele personeelsplanning.

Pages