Blog

Houd je hoofd cool!

Houd je hoofd cool

Met de hittegolf in het land zoeken we allemaal koelere oorden op. Maar wat is nu net te warm om te werken? En wat als je geen airco hebt op het werk, of je werknemers verrichten buitenwerk? We deden het opzoekwerk voor jou!

Blog

Fermette Food Group koos voor myProtime en Orditool

De logistieke sector is vrij complex qua uurverwerking. Protime biedt een oplossing op maat voor jouw chauffeurs dankzij de koppeling met Orditool en myProtime ondersteunt flexibel werken in coronatijden. Hoe?

News

Werkgevers zonder 'prikklok' riskeren veroordeling

Een arrest van een Brussels hof geeft aan dat werknemers hun overuren niet zelf moeten aantonen.

Blog

Lockdowndagboek: een nieuwe kijk op thuiswerken

Protime thuiswerken

Eind maart, toen de lockdown net was begonnen, deelde ik mijn eerste indrukken over thuiswerken met je. In die eerste balans draaide ik een aantal clichés en vooroordelen de nek om en gaf ik een aantal tips door.

Blog

Protime draait regels rond thuis- en kantoorwerk om

Hoe kunnen onze werknemers op een veilige manier opnieuw op kantoor aan de slag? Dit was de vraag die we ons bij Protime stelden. Terug naar de pre-coronatoestand was immers geen optie.

Blog

Het belang van de cloud in de periode van lockdown

Protime-belang van de cloud

Wat als de Corona-crisis onze relatie met de Cloud verandert? Voor veel bedrijven moest het gedwongen thuiswerken dringend worden georganiseerd zonder de juiste hulpmiddelen. Ongetwijfeld zal hun visie op de Cloud na de lockdown zijn geëvolueerd.

External Blog

VOKA Phygital HR congress

VOKA organiseert 23 juni het eerste hr-congres dat u vanuit uw zetel kan volgen. Fysiek, maar van op afstand (livestream). 4 HR experts werpen hun licht op hr-thema’s die de afgelopen maanden bovenaan de agenda kwamen te staan.

External Blog

Webinar contact tracing

Wil u de terugkeer naar kantoor graag vergemakkelijken en inzichtelijk maken met myProtime contact tracing oplossing? Herbekijk dan gratis onze webinar van dinsdag 12 mei.

News

Protime is Best Managed Company 2020

Deloitte geeft Protime voor de derde keer op rij het label Best Managed Company. De sterkte van Protime? De bedrijfscultuur.

News

Samen terug veilig aan het werk (VLOG)

Samen veilig terug aan het werk

Deze crisis is een onverwachte reboot van onze maatschappij. Technologie en afstandswerken hebben een enorme boost gekregen. De volgende uitdaging voor de bedrijven zal zijn hoe te evolueren van #blijfinuwkot naar #samenveiligterugaanhetwerk.

Pages