Blog

Inzicht in het belang van welzijn op het werk (in slechts 6 kerncijfers)

Wilt u begrijpen waarom het thema welzijn op het werk zo belangrijk is binnen een onderneming? Wij geven u 6 kerncijfers die u zullen overtuigen!

Blog

De terugkeer naar de werkvloer: Wat mag en wat moet?

De (gedeeltelijke) terugkeer naar het kantoor is nu toegestaan vanaf deze woensdag, 9 juni. Wat zijn de nieuwe instructies en aanbevelingen die moeten worden opgevolgd? De 5 regels op een rij!

External Blog

Tijd kostbaarder dan ooit, daarom een extra week vrijaf!

Alle 350 werknemers van Protime krijgen een week extra vrijaf toegekend. Met deze extra tijd willen we onze medewerkers bedanken voor hun inzet en veerkracht in het voorbije coronajaar en hen een hart onder de riem steken.

Blog

7 feiten die u moet weten over de beveiliging van de Protime-datacenters

De beveiliging en veiligheid van een datacenter is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Wat we bij Protime doen om jouw data te beschermen elke dag? Lees hier onze veiligheidsmaatregelen.

Blog

Onderzoek: Bij ruim helft van de thuiswerkers wordt gewerkte tijd niet bijgehouden

Wordt jouw gewerkte tijd bijgehouden wanneer je van thuis uit aan de slag bent? Protime onderzocht de registratie van telewerken en de impact hiervan op de band met de werkgever...

Blog

Trends.be: Dwingt telewerk ons naar de terugkeer van de prikklok?

Protime Peter s'Jongers tijdregistratie telewerk

In de strijd tegen het coronavirus blijft thuiswerken voorlopig de norm. Verscheidene ondernemingen grijpen terug naar een vorm van tijdregistratie bij hun werknemers. Zij zien dat vooral als een controlemiddel, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Blog

[WEBINAR] Telewerken: van wetgeving tot tijdregistratie en payroll - 11 mei, 10u

Webinar Protime-SD Worx LE thuiswerken

'Hoe ga je als hr om met telewerk en tijdregistratie?' Wat zegt de wetgeving over telewerken, hoe zullen we met mensen geconnecteerd kunnen blijven, hoe weet ik dat mijn medewerkers thuiswerken en op welke manier kan ik alles opvolgen?

External Blog

Bereken uw voordeel

Ontdek in enkele stappen wat uw onderneming kan besparen per maand met een tijd- en aanwezigheidsbeheer tool zoals myProtime.

Blog

Protime voor de 9de keer op rij een Great Place to Work

Het Covid jaar kon onze bedrijfscultuur niet kraken, het heeft ons op vele vlakken zelfs nog sterker gemaakt. Zo mochten we ook de Special Award ontvangen voor communicatie tijdens corona tijden. Hoe we dit deden? Lees hier verder...

News

Nominatie Trends Gazelle 2021

Ondanks het bikkelharde Covid-jaar wist Protime alsnog opnieuw te groeien, en dat dankzij de doorzetting en het vertrouwen van onze Protimers.

Pages