External Blog

Bereken uw voordeel

Ontdek in enkele stappen wat uw onderneming kan besparen per maand met een tijd- en aanwezigheidsbeheer tool zoals myProtime.

Blog

Protime voor de 9de keer op rij een Great Place to Work

Het Covid jaar kon onze bedrijfscultuur niet kraken, het heeft ons op vele vlakken zelfs nog sterker gemaakt. Zo mochten we ook de Special Award ontvangen voor communicatie tijdens corona tijden. Hoe we dit deden? Lees hier verder...

News

Nominatie Trends Gazelle 2021

Ondanks het bikkelharde Covid-jaar wist Protime alsnog opnieuw te groeien, en dat dankzij de doorzetting en het vertrouwen van onze Protimers.

Blog

Protime onderzoek: Thuiswerken doet minder complimenten krijgen

5 maart 2021 – Ruim één op de vijf werknemers (22,6%) krijgt minder complimenten over de werkprestaties in vergelijking met voor de coronacrisis. “Waardering krijgen over je werk nochtans belangrijker dan ooit in coronatijden”

Blog

8 verrassende cijfers over vergaderingen

Weet jij hoeveel vergaderingen een leidinggevende gemiddeld heeft per week? En nee je bent niet alleen, 1 op 3 deed het ook al eens...

Blog

Protime is voor het 9e jaar op rij gecertificeerd als Great Place to Work!

Protime Great Place To Work certified feb 2021- feb 2022

Het nieuws is net binnen gekomen! Protime is voor het 9e opeenvolgende jaar een "Great Place To Work" gecertificeerd bedrijf!

Blog

Nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst: wat verandert er voor telewerkers in België?

In België is eind januari een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst tot stand gekomen om telewerken ten gevolge van Covid-19 te ondersteunen. We leggen alles uit wat je hier over moet weten!

Blog

Nieuwe CAO (nr.149) voor verplicht telewerk in België: welke gevolgen voor het tijdsbeheer?

Er is een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst gepubliceerd die een wettelijk kader biedt voor telewerken in België. Ontdek alle aanbevelingen en verplichtingen betreffende time management.

Blog

Wanneer fysieke afstand het belang van zakelijk kameraadschap onthult

Het is niet echt een geheim dat onze werkomgeving nu is samengesmolten met onze leefomgeving. Wat zijn de gevolgen voor de werknemers?

News

Protime en The Staff Solutions slaan handen in elkaar

Protime stelt haar gloednieuwe bezoekersregistratie module myProtime Visitors voor. Met deze nieuwe module maken we ons klaar voor een veilige terugkeer naar de werkvloer.

Pages