Blog

Gaan we morgen naar kantoor in trainingsbroek?

De 4 belangrijke vragen voor HR of bedrijfsleiders voor een vlotte terugkeer naar kantoor.

Blog

Protime onderzoek: Thuiswerken deed langer slapen én meer werken

Met de terugkeer naar de werkvloer zijn de files ook terug van weggeweest. Wat deden we met onze vrijgekomen woon-werk tijd?

News

Analyse- en adviesbureau NelsonHall looft SD Worx voor workforce management

NelsonHall verwijst zelf naar de specifieke COVID-19-oplossingen van Protime met onder meer het checken van de temperatuur, contact tracing en toegangscontroles.

Blog

Frédéric Lévy Morelle, CEO de Look&Fin : “De toegang tot krediet vergemakkelijken voor bedrijfsleiders””

Kent u crowlending, participatieve financiering voor bedrijven? Frédéric Lévy Morelle, CEO van Look&Fin, legt u uit wat u erover moet weten!

Blog

Inzicht in het belang van welzijn op het werk (in slechts 6 kerncijfers)

Wilt u begrijpen waarom het thema welzijn op het werk zo belangrijk is binnen een onderneming? Wij geven u 6 kerncijfers die u zullen overtuigen!

Blog

De terugkeer naar de werkvloer: Wat mag en wat moet?

De (gedeeltelijke) terugkeer naar het kantoor is nu toegestaan vanaf deze woensdag, 9 juni. Wat zijn de nieuwe instructies en aanbevelingen die moeten worden opgevolgd? De 5 regels op een rij!

External Blog

Tijd kostbaarder dan ooit, daarom een extra week vrijaf!

Alle 350 werknemers van Protime krijgen een week extra vrijaf toegekend. Met deze extra tijd willen we onze medewerkers bedanken voor hun inzet en veerkracht in het voorbije coronajaar en hen een hart onder de riem steken.

Blog

7 feiten die u moet weten over de beveiliging van de Protime-datacenters

De beveiliging en veiligheid van een datacenter is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Wat we bij Protime doen om jouw data te beschermen elke dag? Lees hier onze veiligheidsmaatregelen.

Blog

Onderzoek: Bij ruim helft van de thuiswerkers wordt gewerkte tijd niet bijgehouden

Wordt jouw gewerkte tijd bijgehouden wanneer je van thuis uit aan de slag bent? Protime onderzocht de registratie van telewerken en de impact hiervan op de band met de werkgever...

Blog

Trends.be: Dwingt telewerk ons naar de terugkeer van de prikklok?

Protime Peter s'Jongers tijdregistratie telewerk

In de strijd tegen het coronavirus blijft thuiswerken voorlopig de norm. Verscheidene ondernemingen grijpen terug naar een vorm van tijdregistratie bij hun werknemers. Zij zien dat vooral als een controlemiddel, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Pages