Blog

Wanneer fysieke afstand het belang van zakelijk kameraadschap onthult

Het is niet echt een geheim dat onze werkomgeving nu is samengesmolten met onze leefomgeving. Wat zijn de gevolgen voor de werknemers?

News

Protime en The Staff Solutions slaan handen in elkaar

Protime stelt haar gloednieuwe bezoekersregistratie module myProtime Visitors voor. Met deze nieuwe module maken we ons klaar voor een veilige terugkeer naar de werkvloer.

External Blog

E-book: Naar flexibiliteit in HR

Een stevige basis voor evenwicht en wendingen om mee te surfen op de golven van verandering: dat is de toekomst van HR in een notendop. Voortdurende innovatie en een wendbare mentaliteit zullen cruciaal zijn.

Blog

Ambassadeur Euramax getuigt: Efficiënt en feilloos uren registreren

Euramax Coated Products stroomlijnt haar processen met professionele urenregistratie.

Blog

Een klant getuigt: Bonache

Om een kwalitatieve dienstverlening te garanderen, doet de personeelsadministratie van Bonache voortaan een beroep op Protime. “Een wereld van verschil”, zegt HR-verantwoordelijke Lara Dirkx.

News

Best Managed Company 2020

Protime is sinds 2018 een Best Managed Company. Door onze strategische veerkracht en organisatorische wendbaarheid kunnen we de Covid-crisis weerwoord bieden.

External Blog

[Whitepaper] De snelste weg naar flexibiliteit voor je KMO bedrijf

Is tijdregistratie vandaag nog relevant voor kleine en middelgrote ondernemingen? Ontdek in enkele stappen of tijdregistratie nog relevant is voor jou en hoe je de beste oplossing kiest om je te helpen met jouw HR administratie.

Blog

HR Summit 2020 - Skill BuilderS: 'Leadership connects organisation & talent'

Herbekijk de livestream van dit top event van onze partner Skill BuilderS waarbij 3 leiders spreken over verbindend leiderschap in deze digitale wereld.

External Blog

[Whitepaper] De 7 hoofdzonden bij het kiezen van Corporate HR-software:

Hoe kies je de juiste HR software om je groeiend bedrijf te ondersteunen? Dit document is bedoeld voor alle hr-verantwoordelijken die functioneren binnen een internationale context of waarvan de organisatie internationaal gaat uitbreiden.

Blog

‘Dankzij Protime heeft Ambrogio minder kosten en meer tijd’

Toen Andrés Ambrogio in 2015 in de voetsporen van zijn grootvader trad en het roer overnam, bracht hij het Italiaanse familiebedrijf in een digitale stroomversnelling. En daarbij kon een samenwerking met Protime niet ontbreken.

Pages