News

Protime 7e keer Great Place To Work België

Deze prijs beloont de volgehouden inspanningen om te blijven investeren in onze medewerkers en onze unieke bedrijfscultuur. Lees hier hoe ook uw bedrijf een Great Workplace kan worden!

News

De 5 grootste tijdvreters op kantoor

Onderzoek Protime stoorzenders op het werk

Bijna de helft van de Vlamingen (44%) wordt dagelijks meer dan 6 keer afgeleid door collega’s. Bij 19% is dit zelfs meer dan 10 keer. Al die onderbrekingen zijn nefast voor onze productiviteit.

News

Peter s'Jongers deelt bedrijfscultuur in 'Trots!'

Boekvoorstelling Trots door Peter s'Jongers

AARTSELAAR/WILRIJK – Bij Salons van Edel in Wilrijk heeft Peter s’Jongers in aanwezigheid van vele collega’s en ondernemers zijn boek Trots! voorgesteld. Daarin deelt hij de bedrijfscultuur achter de schermen bij Protime uit Aartselaar.

News

"Je wordt niet betaald om 60 uur te werken"

Peter s'Jongers Trends Weekend 2019

Peter s'Jongers vertelt in een interview met Trends Weekend over de ups en downs in het leven als CEO.

News

Blind Date Bizz, een open gesprek onder 2 ondernemers

Protime op ATV Blind Date Bizz

In Blind Date Bizz van de Antwerpse TV zender ATV worden elke week twee bedrijfsleiders tegenover elkaar geplaatst. Deze week gaan CEO's Peter s'Jongers van Protime en Greg Aertssen van Aertssen Group met elkaar in gesprek.

News

De missie, meer dan een mooi visitekaartje?

Team missie workshop

Heel wat bedrijven hebben er wel één, een missie. Maar wat is nu net het nut van deze ‘mission statement’? Waarom is het zo belangrijk om ze uit te schrijven?

Blog

Hallo nieuw jaar, vaarwel evaluatiegesprekken!

Met de start van het nieuwe jaar zit er voor veel werknemers nog een beoordelingsgesprek aan te komen. Uit ons recent onderzoek blijkt dat de frequentie van de gesprekken niet het enige is dat voor evaluatie vatbaar is.

News

Geen evaluatie voor vijfde van werknemers

Protime onderzoek evaluatiegesprekken

Meer dan een Vlaming op de vijf (21 procent) kreeg het afgelopen jaar geen enkele keer een beoordelings- of functioneringsgesprek. Dat blijkt uit een onderzoek van Protime bij meer dan 1.000 Vlamingen.

Blog

Automatisering ondersteunt openheid

UPM ambassadeur Protime HR automatisering

Ambassadeur UPM in Antwerpen zweert bij een open bedrijfscultuur en een flexibele werkomgeving. Dankzij de oplossingen van Protime kunnen medewerkers zowel op kantoor als thuis in- en uitklokken.

Blog

Transform to perform

Imerys Graphite

Wat is de grootste uitdaging van employee engagement in een productie omgeving? De tijd van de afwezigheidsbriefjes is achterhaald, dat beseft bert Laurier, HR manager bij Imerys Graphite & Carbon, maar al te goed.

Pages