We spenderen vandaag het merendeel van onze tijd aan het samenwerken en communiceren met anderen. Technologie helpt ons hierbij, althans dat geloven we graag. Overvloedig mailverkeer, lang zoeken naar informatie die ergens opgeslagen werd op iemands laptop, een persoon die vertrekt uit de organisatie en dus ook zijn of haar projectspeciefieke kennis...

Anders samenwerken, genereert minimaal 25% minder mailverkeer. Onze oplossingen verzamelen alle kennis en informatie daar waar ze thuishoort, op één centraal platform waar alle teamleden samen werken. Een garantie voor efficiëntieverhoging.

Protime Collaboration HR Solution

Organisaties bepalen elk jaar hun strategische doelstellingen. Iedereen gaat daarna hard aan de slag om deze objectieven te bereiken. Vaak zijn doelstellingen niet transparant genoeg. We weten te weinig over de vorderingen gedurende het jaar. Hoe kan technologie dit inzichtelijker maken?

Onze oplossing verbindt alle informatie en maakt ze inzichtelijk voor iedereen. Zo weet elke werknemer perfect aan welke doelstellingen hij/zij meewerkt en in welke teams ze samenwerken. Studies bewijzen dat dit het engagement en de productiviteit sterk verhoogt.

Protime Goal Management HR Solution

Project Management niet meer exclusief besteed aan de klassieke Project Manager. Of het nu gaat om het digitaliseren van meetings, de onboarding van een nieuwe collega, het creëren van een newsletter, een klantenimplementatie, of het organiseren van een event, iedereen heeft behoefte om zaken met elkaar te delen en projectmatig op te volgen.

Met onze oplossing reiken we een systeem aan dat silo’s binnen de organisatie doorbreekt om aan projecten te werken. Dit kan het best rekening houdend met de sterktes en passie van elk teamlid.

Protime Project Management HR Solution

Medewerkers weten vaak niet aan welke hogerliggende doelen ze meewerken, laat staan dat ze weten wat hun exacte bijdrage hieraan was. De halfjaarlijkse of jaarlijkse evaluatie cyclus is verleden tijd.

Onze oplossingen geven transparant weer welke bijdrage werknemers leveren aan doelstellingen. Doordat dit inzichtelijk is, beschikt de leidinggevende over alle gegevens om gericht en regelmatig te coachen en te evalueren. De volledige levensloop van de medewerker wordt zo in kaart gebracht: recrutering, onboarding en ontwikkeling.

Protime Employee Egagement HR Solution