Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om Tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide zienswijzen:

Protime Premium logo

Protime Premium

Planning is een uitbreiding op ProTeam. De module is verantwoordelijk voor het plannen op behoeften. Met deze module beheren de afdelingshoofden de koppeling van de uurroosters van medewerkers aan projecten en kostenplaatsen. De oplossingen van Protime zijn ook beschikbaar als SaaS oplossing.

Services Protime

Services

Haalt u het maximum uit uw Protime oplossingen? Interne procedures, arbeidsregels en looncodes zijn sterk onderhevig aan verandering. Ook nieuwe gebruikers met andere behoeften en wensen hebben een grote impact op bestaande implementaties. Dan ontstaat een situatie waarbij u niet langer het beste uit Protime haalt. Maar hoe pakt u dit dan aan?

Strobbo

Strobbo

Wisselende personeelsplanning en de bijhorende administratie zijn een hele uitdaging tegenwoordig. Met Strobbo willen wij deze administratie verlichten en accurater maken. Zo behoud je steeds de controle en krijg je terug meer tijd om te spenderen aan je zaak. Hieronder krijg je een overzicht van de features die jou tijd kunnen besparen.

Voordelen

- Snel inzicht in de bezettingsgraad van projectbehoeften
- Controle op minimumbezetting
- Planningsopvolging met behulp van mobiele applicatie
- Decentralisatie van het plannen