Protime is Beste Werkgever 2016

Daarmee kroont het zich opnieuw tot één van de beste werkgevers van het land. Het bewijs dat investeren in het welzijn van medewerkers loont.

De onderscheiding “Great Place to Work” wordt toegekend door Vlerick Management School in opdracht van het Great Place to Work instituut. Het gaat om een vergelijkend onderzoek dat de tevredenheid van de medewerkers op verschillende domeinen bevraagt. 

De genomineerden zijn niet toevallig bedrijven met een sterke bedrijfscultuur. Het gaat ook om bijna allemaal dienstverlenende bedrijven. Voor Protime is dat niet anders. Maar Protime is minder geïnteresseerd in de aangename neven-effecten zoals extra publiciteit. Uiteraard wel handig bij het werven van nieuwe collega’s. Het gaat in de eerste plaats om tevreden klanten. Die helpen ons om het hoge groeiritme aan te houden. Maar dat kan alleen als we geëngageerde medewerkers kunnen inzetten. En net daarom is cultuur zo’n strategische doelstelling bij Protime.

Maar we kunnen natuurlijk niet verbergen dat we erg trots zijn op deze erkenning. En toch is het ook een prijs voor onze klanten. U dus. Het is net door onze relatie met u dat we succesvol mogen zijn en kunnen werken aan een sterke bedrijfscultuur. Vandaar een welgemeende dankuwel!

Meer informatie en andere Best Workplaces in België voor 2016 vindt u hier.