Protime in Trends Gazellen 2017

Protime is voor de vijfde keer op rij genomineerd als Trends Gazellen en snelgroeiende onderneming voor de provincie Antwerpen. Protime groeit al ruim 20 jaar, niet alleen financieel, maar ook qua workforce. Zo is het aantal medewerkers in 2016 met bijna 25% gegroeid. Protime is marktleider in de Benelux op het gebied van tijdregistratie, toegang en planning. Daarnaast heeft Protime een snelgroeiende tool voor online samenwerken: Protime 360°.

De redactie van Trends selecteert al 15 jaar lang per provincie 200 Trends Gazellen. Dit zijn snelgroeiende bedrijven die integraal onderdeel zijn van het Belgisch economische landschap. Stuk voor stuk zijn het competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Trends Gazellen worden beoordeeld op de volgende cijfers:

  • Groei in omzet
  • Groei in personeel
  • Groei in toegevoegde waarde

Protime is uiterst trots op deze nominatie en op dit compliment. Wij zouden niet genomineerd zijn zonder het vertrouwen van onze klanten en onze Protimers.

Wilt u weten hoe Protime ook u vooruit kan helpen? Neem dan contact met ons op of vraag informatie aan op onze contactpagina.

Blog

Fijne feestdagen!

Protime Kerstman

We hebben vernomen dat de Kerstman onze collaboration tool Protime 360° inzet om nog beter te kunnen samenwerken. Bewijs daarvan is hier te vinden!

Blog

Protime ook in 2017 Best Workplace

Great Place to Work 2017 - Protime

Op de Great Place to Work Award show Best Workplaces 2017 van 14 maart 2017, ontving Protime voor de 5e keer op rij het prestigieuze Great Place To Work-label voor België.