6e keer op rij Great Place To Work in België

Protime ontvangt voor 6e keer op rij de Great Place To Work Award in België

Elk jaar organiseert de Vlerick Management School, in opdracht van het Great Place to Work instituut, de tevredenheid van de medewerkers van Belgische ondernemingen en organisaties. Opvallend is dat organisaties met een sterke bedrijfscultuur de hoogste tevredenheidsscores laten zien.

Ook dit jaar vielen we in de prijzen en ontvingen we het Great Place To Work-label voor België. Deze prijs beloont de volgehouden inspanningen om te blijven investeren in medewerkers en cultuur.
Een 6e nominatie op rij is daarom dus geen toeval: het bewijst dat de tevredenheid van onze Protimers onze dagelijkse prioriteit is, zelfs met de impressionante groei die we kennen de laatste jaren.

Bedrijfscultuur als strategische doelstelling

Peter s’Jongers, CEO Protime : “Ik ben er absoluut van overtuigd dat onze prestaties gerealiseerd kunnen worden door onze mensen en cultuur op de eerste plaats te zetten. Hoe kunnen we anders ons groeiend bedrijf ondersteunen, onze klanten tevreden houden en nieuwe klanten aantrekken?”

Het vraagt tijd en inzet om een cultuur op te bouwen. Al voor het 6e jaar op rij nemen we deel aan het externe werknemersonderzoek van Great Place To Work. Maar dat is maar één momentopname per jaar. Bij Protime werken we gedurende het hele jaar door aan de persoonlijke ontwikkelingen door permanente evaluatie, door het promoten van ondernemerschap en de werknemers te laten delen in de bedrijfswinsten via hun bonus.

Protime is erg fier op deze award omdat dit de bedrijfscultuur, dat zelfs een strategische doelstelling is, extra in de bloemen zet. Naast het positieve beeld van deze uitreiking voor het werven van nieuwe collega’s, gaat het in de eerste plaats om tevreden klanten. Die helpen ons om het hoge groeiritme aan te houden. Maar dat kan alleen als we geëngageerde medewerkers kunnen inzetten.

Maar er is meer!

Ook onze Nederlandse Protimers zijn dit jaar voor de 3e keer in de running voor de Great Place To Work awards Nederland! 27 maart weten we welke plaats we mogen innemen op de tribune. In mei weten we of we voor de 4e keer op rij bij de beste werkgevers van Europa mogen gerekend worden.

Benieuwd naar de uitreikingen voor Nederland en Europa? Volg ons dan zeker op LinkedIn!