Software

Onze oplossingen voor toegangscontrole worden gebruikt in een veelheid aan toepassingen. De combinatie met hardware is virtueel oneindig.

Protime Premium logo

Protime Premium

ProAccess is een onderdeel van de Protime Premium oplossing. De module is verantwoordelijk voor toegangscontrole voor één of meerdere vestigingen van een bedrijf. Met deze module beheert de HR verantwoordelijke of Facility Manager elke deur, sluis, poort of draaideur waar controle wenselijk is. Een uitgebreide rapportering is voorzien. De oplossingen van Protime zijn ook beschikbaar als Service as a Software Cloud oplossing.

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

Protime Access Hardware Logo

Hardware Access

Als het gaat om toegangscontrole, is veiligheid essentieel. Als je er bovendien gebruiksgemak en flexibiliteit bovenop krijgt, vormt toegangscontrole een absolute meerwaarde. Onze oplossingen voor toegangscontrole zijn duurzaam en kunnen in elke omgeving worden geïntegreerd. We hebben de focus gelegd op verschillende belangrijke componenten, maar we benadrukken dat elk van deze toepassingen kan worden aangepast aan de individuele behoeften de klant.

Voordelen

- Centraal beheer van toegang
- Geen onrechtmatige duplicatie van sleutels
- Minder bewakingspersoneel nodig

“Protime beweegt mee met ons bedrijf en onze productie.”
Maurice Olde Heuvel - Application Manager

Stegeman, opgericht in 1858, is een bedrijf met vestigingen in Deventer en Wijen (in totaal 550 FTE). Sinds einde 2008 is Stegeman onderdeel van Campofrio Food Group, één van de vijf grootste vleesverwerkende bedrijven in de wereld. Dit wordt gericht ondersteund door succesvolle (trade) marketing activiteiten, goede logistieke systemen en moderne technologieën op het gebied van product- en verpakkingsontwikkeling. Stegeman maakt daarom gebruik van moderne technieken om de gehele interne keten te beheersen. Zoals Vendor Managed Inventory (VMI) scanning en Serial Shipping Container Code.

www.stegeman.com