Trots!

Waarom bedrijfscultuur een strategisch doel is

Veel talent op de werkvloer wordt nauwelijks aangesproken.  Een oorzaak van de lage engagementscijfers die studies keer op keer aantonen. Bij Protime geloven we daarom sterk in de ontwikkeling van talenten en de ambities van onze medewerkers. We zijn dan ook trots al 7 maal op rij uitgeroepen tot een van de Great Places to Work in België en Nederland.

De kracht en de Return on investment van bedrijfscultuur is niet voor niets heilig voor ons. Deze ROI is zelfs hard meetbaar in de uitgespaarde rekruteringsbudgetten. Zo komt bijvoorbeeld 1 op 2 sollicitaties naar ons toe via goede mond-op-mond reclame van de eigen werknemers.

Omdat we zo trots zijn op onze medewerkers en onze cultuur hebben we ons verhaal samengevat in een boek. Een verhaal over een bedrijfscultuur die meer is dan een eenmalige campagne.  Een bedrijfscultuur die toelaat medewerkers te vinden, te boeien en te binden.  Een boek met bruikbare tips om je eigen bedrijfscultuur verder te ontwikkelen. 

Lees in dit interview zijn eerste ontboezemingen over engagement, ontwikkeling en groeikansen.

Bestellen

Dit boek is bedoeld voor elk bedrijf dat wil groeien, niet ten koste van zijn mensen, maar net dankzij zijn mensen. Voor elke organisatie die vooruit wil. Voor elke zaakvoerder en manager die het belang van bedrijfscultuur erkent en tips zoekt om er mee aan de slag te gaan. Voor iedereen die niet langer gelooft in grote hiërarchische structuren.

 

BESTEL HET BOEK HIER

 

Uitgeverij: Diekeure
Auteur: Peter s'Jongers

Workshops

Gebaseerd op het boek bieden we graag enkele inspirerende of praktische workshops aan. Interesse of wens je graag wat meer info? Klik op één van de links hieronder.

Laat je inspireren door het Protime verhaal
Peter s'Jongers deelt graag het Protime verhaal om ook u te inspireren over de kracht en ROI van bedrijfscultuur. Nodig hem uit als motivational speaker en ontvang in persoon een kopie van het boek 'Trots!'.

Reserveer hier

Definiëer je team missie
Steek de handen uit de mouwen in een praktische workshop waar je de missie en visie van je team in kaart brengt. Onder begeleiding van onze ervaren Culture Incubator Vincent Nys.

Reserveer hier

Team Health Check
Monitor de gezondheid van uw team met behulp van een visueel kaartenspel. Maak pijnpunten bespreekbaar en belicht wat goed gaat. Onder begeleiding van onze ervaren Culture Incubator Vincent Nys.

Bestel hier

 

Heb je een vrijblijvende vraag? Contacteer ons!