Hardware as a Service heeft dezelfde voordelen als Software as a Service. Protime neemt het volledige beheer en onderhoud van toestellen over en u vermijdt een grote investering bij de start van een project. U vermijdt ook de risico's van falende hardware en snel wijzigende wetgeving. Naast de hardware die wij bieden voor toegangscontrole, is het ook mogelijk de terminals voor tijdregistratie in een HaaS formule onder te brengen.

Kijk verder voor meer voordelen.

Protime Hardware as a Service

Toegangscontrole voor medewerkers wordt vaak onterecht gezien als een vrijheidsbeperking. De veiligheid van de medewerker staat echter centraal. Door middel van persoon-gestuurde deursystemen kan men perfect sturen waar verschillende stromen medewerkers toegang krijgen.

Bijkomend wordt elke interactie met het access control systeem geregistreerd waardoor men een real-time overzicht krijgt van waar medewerkers zich bevinden.

myProtime Visitors is een veilige oplossing voor het digitaal registreren van bezoekers en leveranciers in je bedrijf. Bezoekers kunnen zichzelf registreren via een tablet, waardoor het volledig privacy-proof is.