Software

Bezoekersregistratie is een waardevolle toevoeging op de workforce management motor:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProVisit is een onderdeel van de Protime Premium oplossing. Met deze module kan elke werknemer bezoekers aankondigen en kunnen bezoekers zichzelf eenvoudig en snel inschrijven. Op die manier beheert deze module de volledige bezoekersregistratie. De oplossingen van Protime zijn ook beschikbaar als SaaS oplossing.

Services Protime

Services

Haalt u het maximum uit uw Protime oplossingen? Interne procedures, arbeidsregels en looncodes zijn sterk onderhevig aan verandering. Ook nieuwe gebruikers met andere behoeften en wensen hebben een grote impact op bestaande implementaties. Dan ontstaat een situatie waarbij u niet langer het beste uit Protime haalt. Maar hoe pakt u dit dan aan?

Voordelen

- Eenvoudige registratie
- Realtime inzicht in aanwezige bezoekers
- Professionele ontvangst
- Privacy van uw bedrijf en uw bezoekers gewaarborgd

“Dankzij Protime wordt inzicht in de processen en de geleverde prestaties bereikt.”
Peter den Hartog - Logistics Engineer

Norbert Dentressangle behoort tot Europa's topspelers op gebied van logistiek en transport. Norbert Dentressangle is in Europa vertegenwoordigd in 14 landen met ca. 27.000 werknemers, 5.400.000 m² magazijnruimte en 7.000 transporteenheden. In Nederland wordt € 80 miljoen euro omgezet en beschikt Norbert Dentressangle over acht vestigingen met ruim 295.000 m² magazijnruimte en 1000 medewerkers. Klanten: Xerox, Mattel, Ikea, Xenos, De Bijenkorf, Danone en AH. Norbert Dentressangle biedt haar klanten in Nederland een verscheidenheid aan diensten voor diverse sectoren waaronder food, retail, elektronica en fashion.

www.norbert-dentressangle.nl