Software

Onze oplossingen voor toegangscontrole worden gebruikt in een veelheid aan toepassingen. De combinatie met hardware is virtueel oneindig.

Protime Premium logo

Protime Premium

ProAccess is een onderdeel van de Protime Premium oplossing. De module is verantwoordelijk voor toegangscontrole voor één of meerdere vestigingen van een bedrijf. Met deze module beheert de HR verantwoordelijke of Facility Manager elke deur, sas, poort of tourniquet waar controle wenselijk is. Een uitgebreide rapportering is voorzien. De oplossingen van Protime zijn ook beschikbaar als SaaS oplossing.

Protime Access Hardware Logo

Hardware Access

Als het gaat om toegangscontrole, is veiligheid essentieel. Als je er bovendien gebruiksgemak en flexibiliteit bovenop krijgt, vormt toegangscontrole een absolute meerwaarde. Onze oplossingen voor toegangscontrole zijn duurzaam en kunnen in elke omgeving worden geïntegreerd. We hebben de focus gelegd op verschillende belangrijke componenten, maar we benadrukken dat elk van deze toepassingen kan worden aangepast aan de individuele behoeften de klant.

Voordelen

- Centraal beheer van toegang
- Geen onrechtmatige duplicatie van sleutels
- Minder bewakingspersoneel nodig

“Dankzij Protime wordt inzicht in de processen en de geleverde prestaties bereikt.”
Peter den Hartog - Logistics Engineer

Norbert Dentressangle behoort tot Europa's topspelers op gebied van logistiek en transport. Norbert Dentressangle is in Europa vertegenwoordigd in 14 landen met ca. 27.000 werknemers, 5.400.000 m² magazijnruimte en 7.000 transporteenheden. In Nederland wordt € 80 miljoen euro omgezet en beschikt Norbert Dentressangle over acht vestigingen met ruim 295.000 m² magazijnruimte en 1000 medewerkers. Klanten: Xerox, Mattel, Ikea, Xenos, De Bijenkorf, Danone en AH. Norbert Dentressangle biedt haar klanten in Nederland een verscheidenheid aan diensten voor diverse sectoren waaronder food, retail, elektronica en fashion.

www.norbert-dentressangle.nl