Software

Protime Premium logo

Protime Premium

ProTime is de basismodule van onze Premium oplossing. Deze module beheert de vaste gegevens van uw personeel en alle mogelijke uurroosters. Daarnaast registreert u in ProTime aanwezigheden, afwezigheden, overuren en andere afwijkingen op het uurrooster. Protime is ook online aanwezig als Cloud oplossing.

Services Protime

Services

Haalt u het maximum uit uw Protime oplossingen? Interne procedures, arbeidsregels en looncodes zijn sterk onderhevig aan verandering. Ook nieuwe gebruikers met andere behoeften en wensen hebben een grote impact op bestaande implementaties. Dan ontstaat een situatie waarbij u niet langer het beste uit Protime haalt. Maar hoe pakt u dit dan aan?

Voordelen

Door de oplossing van Protime te gebruiken voor uw Tijd & Aanwezigheidsbeheer, heeft u de basis in handen voor correcte en snelle berekeningen in uw loonadministratie. Salarissen, overuren, toeslagen, en andere variabelen zullen, correcter en efficiënter worden berekend.

Minder fouten betekent ook dat uw kosten op het vlak van administratie en controle dalen. En omdat u uw kosten verlaagt en de informatiestromen verbetert, krijgt u meer tijd voor een efficiënter HR-beleid.

• Correcte en snelle berekeningen
• Vermindering van administratie en controle
• Efficiënter HR beleid

“Vooruitstrevend en flexibel - Eén systeem voor alle vestigingen”
Marianna Aquarius & Linda Baelen - HR Manager for the Netherlands & HRD

Ter Beke, gestart in 1948, is uitgegroeid tot een speler met acht vestigingen in België en Nederland. Er zijn drie specialiteiten binnen Ter Beke: vleeswaren, bereide maaltijden en service slicing. In totaal werken er zo'n 1.800 mensen bij Ter Beke, waarvan ongeveer 15% via uitzendarbeid. Het aantal interim-medewerkers is gerelateerd aan pieken in de productie, veroorzaakt door bijvoorbeeld seizoensproducten. Sinds 1986 is Ter Beke beursgenoteerd en in 2011 was de omzet van de groep € 403,7 miljoen.

Info?
www.terbeke.com