Oplossingen

Protime Premium logo

Protime Premium

ProTime is de basismodule van onze Premium oplossing. Deze module beheert de vaste gegevens van uw personeel en alle mogelijke uurroosters. Daarnaast registreert u in ProTime aanwezigheden, afwezigheden, overuren en andere afwijkingen op het uurrooster. Protime is ook online aanwezig als Cloud oplossing.

myProtime

Employee Experience wordt steeds belangrijker. myProtime zet daar 100% op in met een bijzondere focus op gebruikersvriendelijkheid. Uiteindelijk zal myProtime als platform alle functies van Protime Premium overnemen. Momenteel is myProtime beschikbaar als Employee self-service (ESS).

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

Strobbo

Strobbo

Aanwezigheidsregistratie, Dimona-aangifte en wisselende personeelsplanning en de bijhorende administratie zijn een hele uitdaging tegenwoordig. Met Strobbo willen wij deze administratie verlichten en accurater maken. Zo behoud je steeds de controle en krijg je terug meer tijd om te spenderen aan je zaak. Op deze pagina krijg je een overzicht van de features die jou tijd kunnen besparen.

Voordelen

Door de oplossing van Protime te gebruiken voor uw Tijd & Aanwezigheidsbeheer, heeft u de basis in handen voor correcte en snelle berekeningen in uw loonadministratie. Salarissen, overuren, toeslagen, en andere variabelen zullen, correcter en efficiënter worden berekend.

Minder fouten betekent ook dat uw kosten op het vlak van administratie en controle dalen. En omdat u uw kosten verlaagt en de informatiestromen verbetert, krijgt u meer tijd voor een efficiënter HR-beleid.

• Correcte en snelle berekeningen
• Vermindering van administratie en controle
• Efficiënter HR beleid

“Vooruitstrevend en flexibel - Eén systeem voor alle vestigingen”
Marianna Aquarius & Linda Baelen - HR Manager for the Netherlands & HRD

Ter Beke, gestart in 1948, is uitgegroeid tot een speler met acht vestigingen in België en Nederland. Er zijn drie specialiteiten binnen Ter Beke: vleeswaren, bereide maaltijden en service slicing. In totaal werken er zo'n 1.800 mensen bij Ter Beke, waarvan ongeveer 15% via uitzendarbeid. Het aantal interim-medewerkers is gerelateerd aan pieken in de productie, veroorzaakt door bijvoorbeeld seizoensproducten. Sinds 1986 is Ter Beke beursgenoteerd en in 2011 was de omzet van de groep € 403,7 miljoen.

Info?
www.terbeke.com