Oplossingen

Protime Premium

Protime Premium

ProNet is de Self-service module uit onze Premium oplossing. Deze module is beschikbaar voor alle medewerkers. Ze kunnen zelf afwezigheden aanvragen, saldi vakantiedagen raadplegen of afwezigheden van collega's en teamleden bekijken. ProNet is ook online beschikbaar als SaaS oplossing.

myProtime logo

myProtime

Employee Experience wordt steeds belangrijker. myProtime zet daar 100% op in met een bijzondere focus op gebruikersvriendelijkheid. Uiteindelijk zal myProtime als platform alle functies van Protime Premium overnemen. Momenteel is myProtime beschikbaar als Employee self-service (ESS).

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

Strobbo

Strobbo

Wisselende personeelsplanning en de bijhorende administratie zijn een hele uitdaging tegenwoordig, ook voor de medewerker. Met Strobbo willen wij deze administratie verlichten en transparanter maken voor medewerkers. Hieronder krijg je een overzicht van de features die jou tijd kunnen besparen.

Voordelen

• Vermindering van de administratie
• Foutenlast daalt
• Realtime inzicht in de eigen prestaties
• Realtime overzicht van afwezigheden
• Interactief beheer door de medewerker

“Protime verzekert “transparantie”: de basis van ons HR-beleid.”
Pol Duriau - HR Manager

Bidvest is de Zuid-Afrikaans beheerder van voedseldistributie. Het bedrijf specialiseert zich in de distributie van levensmiddelen voor grootkeukens en sociale catering. Het heeft echter nog een andere activiteit: Bidvest (Deli XL) werkt in heel België en Luxemburg als logistiek platform voor restaurants als Quick en Pizza Hut. Het succes van Bidvest is vooral te danken aan de simultane levering van droge voeding, versgoed, diepgevroren en ultraverse producten met een enkele vrachtwagen.
Het personeelsbestand van het bedrijf in Thuin is gegroeid van 100 mensen in 1990 tot 400 vandaag. Daarnaast werd vier jaar geleden in Antwerpen een bedrijf overgenomen. Het huidige zusterbedrijf Bidvest Flanders telt 80 medewerkers

Info?
www.bidvest.be