Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om Tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide zienswijzen:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProNet is de Self-service module uit onze Premium oplossing. Deze module is beschikbaar voor alle medewerkers. Ze kunnen zelf afwezigheden aanvragen, saldi vakantiedagen raadplegen of afwezigheden van collega's en teamleden bekijken. ProNet is ook online beschikbaar als SaaS oplossing.

Services Protime

Services

Haalt u het maximum uit uw Protime oplossingen? Interne procedures, arbeidsregels en looncodes zijn sterk onderhevig aan verandering. Ook nieuwe gebruikers met andere behoeften en wensen hebben een grote impact op bestaande implementaties. Dan ontstaat een situatie waarbij u niet langer het beste uit Protime haalt. Maar hoe pakt u dit dan aan?

Voordelen

• Vermindering van de administratie
• Foutenlast daalt
• Realtime inzicht in de eigen prestaties
• Realtime overzicht van afwezigheden
• Interactief beheer door de medewerker

“Protime verzekert “transparantie”: de basis van ons HR-beleid.”
Pol Duriau - HR Manager

Bidvest is de Zuid-Afrikaans beheerder van voedseldistributie. Het bedrijf specialiseert zich in de distributie van levensmiddelen voor grootkeukens en sociale catering. Het heeft echter nog een andere activiteit: Bidvest (Deli XL) werkt in heel België en Luxemburg als logistiek platform voor restaurants als Quick en Pizza Hut. Het succes van Bidvest is vooral te danken aan de simultane levering van droge voeding, versgoed, diepgevroren en ultraverse producten met een enkele vrachtwagen.
Het personeelsbestand van het bedrijf in Thuin is gegroeid van 100 mensen in 1990 tot 400 vandaag. Daarnaast werd vier jaar geleden in Antwerpen een bedrijf overgenomen. Het huidige zusterbedrijf Bidvest Flanders telt 80 medewerkers

Info?
www.bidvest.be