Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om Tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide zienswijzen:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProTime is de basismodule van onze Premium oplossing. Deze module beheert de vaste gegevens van alle medewerkers, ook uitzendkrachten, samen met alle mogelijke uurroosters. ProTime configureert complexe rekenregels waardoor de loonverwerking snel en correct kan volgen. ProTime is ook online beschikbaar als SaaS oplossing.

Protime 360° logo

Protime 360

Protime 360° is de oplossing voor tijdregistratie in een tijd en plaats -onafhankelijke werkomgeving. De focus van Protime 360° ligt meer op persoonlijke bijdrage dan op aanwezigheid. Aanmaken van rekenregels met oog op loonverwerking binnen Protime 360° is zeer intuïtief.

Voordelen

• lager foutsaldo bij berekende lonen
• minder HR-vragen van medewerkers
• tot 80% snellere maandelijkse loonverwerking
• minder werkdruk op de loonadministratie
• meer tijd om aanwezig te zijn op het terrein

“Dankzij Protime is de HR service delivery in alle buitenlandse filialen verbeterd.”
Peter De Waegeneer & Lien De Cnop - Head of European Support Service Centre & Human Resources Director Europe

Barry Callebaut is de wereldleider in de productie van hoogkwalitatieve cacao- en chocoladeproducten. Het beursgenoteerd bedrijf met hoofdkantoor in Zurich (Zwitserland) had in het boekjaar 2007/08 een jaaromzet van meer dan 4,8 miljard CHF en is aanwezig in 26 landen. Het telt wereldwijd een 40-tal productie-eenheden en stelt meer dan 7.000 personen te werk.

www.barry-callebaut.com