Oplossingen

Protime Premium logo

Protime Premium

ProTime is de basismodule van onze Premium oplossing. Deze module beheert de vaste gegevens van alle medewerkers, ook uitzendkrachten, samen met alle mogelijke uurroosters. ProTime configureert complexe rekenregels waardoor de loonverwerking snel en correct kan volgen. ProTime is ook online beschikbaar als SaaS oplossing.

myProtime logo

myProtime

Employee Experience wordt steeds belangrijker. myProtime zet daar 100% op in met een bijzondere focus op gebruikersvriendelijkheid. Uiteindelijk zal myProtime als platform alle functies van Protime Premium overnemen. Momenteel is myProtime beschikbaar als Employee self-service (ESS).

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

Strobbo

Strobbo

Personeelsplanning, Dimona-aangiften en payroll zijn een hele uitdaging tegenwoordig. Met Strobbo willen wij deze administratie verlichten en accurater maken. Zo behoud je steeds de controle en krijg je terug meer tijd om te spenderen aan je zaak. Hieronder krijg je een overzicht van de features die jou tijd kunnen besparen.

Voordelen

• lager foutsaldo bij berekende lonen
• minder HR-vragen van medewerkers
• tot 80% snellere maandelijkse loonverwerking
• minder werkdruk op de loonadministratie
• meer tijd om aanwezig te zijn op het terrein

“Dankzij Protime is de HR service delivery in alle buitenlandse filialen verbeterd.”
Peter De Waegeneer & Lien De Cnop - Head of European Support Service Centre & Human Resources Director Europe

Barry Callebaut is de wereldleider in de productie van hoogkwalitatieve cacao- en chocoladeproducten. Het beursgenoteerd bedrijf met hoofdkantoor in Zurich (Zwitserland) had in het boekjaar 2007/08 een jaaromzet van meer dan 4,8 miljard CHF en is aanwezig in 26 landen. Het telt wereldwijd een 40-tal productie-eenheden en stelt meer dan 7.000 personen te werk.

www.barry-callebaut.com