Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om Tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide zienswijzen:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProTime is de basismodule van onze Premium oplossing. Deze module beheert de vaste gegevens van alle medewerkers, ook uitzendkrachten, samen met alle mogelijke uurroosters. ProTime configureert complexe rekenregels waardoor de loonverwerking snel en correct kan volgen. ProTime is ook online beschikbaar als SaaS oplossing.

Services Protime

Services

Haalt u het maximum uit uw Protime oplossingen? Interne procedures, arbeidsregels en looncodes zijn sterk onderhevig aan verandering. Ook nieuwe gebruikers met andere behoeften en wensen hebben een grote impact op bestaande implementaties. Dan ontstaat een situatie waarbij u niet langer het beste uit Protime haalt. Maar hoe pakt u dit dan aan?

Voordelen

• lager foutsaldo bij berekende lonen
• minder HR-vragen van medewerkers
• tot 80% snellere maandelijkse loonverwerking
• minder werkdruk op de loonadministratie
• meer tijd om aanwezig te zijn op het terrein

“Dankzij Protime is de HR service delivery in alle buitenlandse filialen verbeterd.”
Peter De Waegeneer & Lien De Cnop - Head of European Support Service Centre & Human Resources Director Europe

Barry Callebaut is de wereldleider in de productie van hoogkwalitatieve cacao- en chocoladeproducten. Het beursgenoteerd bedrijf met hoofdkantoor in Zurich (Zwitserland) had in het boekjaar 2007/08 een jaaromzet van meer dan 4,8 miljard CHF en is aanwezig in 26 landen. Het telt wereldwijd een 40-tal productie-eenheden en stelt meer dan 7.000 personen te werk.

www.barry-callebaut.com