Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om Tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide zienswijzen:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProCost is de module uit onze Premium oplossing voor kost calculatie en loonverdeling. Deze module is gericht op accountancy en boekhoudkundige functies om complexe verwerking van loonkosten precies te kunnen opnemen in kostprijsberekening. Procost is ook online beschikbaar als Cloud-oplossing.

Protime 360° logo

Protime 360

Protime 360° is de oplossing voor tijdregistratie in een tijd en plaats -onafhankelijke werkomgeving. Met behulp van een API kunnen de gegevens doeltreffend gebruikt worden voor de facturatie of doorfacturatie aan klanten van de effectieve prestaties.

Voordelen

• Flexibele kostenstructuren
• Automatische toewijzing kosten
• Gebruiksgemak
• Accuratere loonverdeling en boekhoudlijsten
• rapporten voor kostprijsberekening
• input voor facturatie

“Vooruitstrevend en flexibel - Eén systeem voor alle vestigingen”
Marianna Aquarius & Linda Baelen - HR Manager for the Netherlands & HRD

Ter Beke, gestart in 1948, is uitgegroeid tot een speler met acht vestigingen in België en Nederland. Er zijn drie specialiteiten binnen Ter Beke: vleeswaren, bereide maaltijden en service slicing. In totaal werken er zo'n 1.800 mensen bij Ter Beke, waarvan ongeveer 15% via uitzendarbeid. Het aantal interim-medewerkers is gerelateerd aan pieken in de productie, veroorzaakt door bijvoorbeeld seizoensproducten. Sinds 1986 is Ter Beke beursgenoteerd en in 2011 was de omzet van de groep € 403,7 miljoen.

Info?
www.terbeke.com