Oplossingen

Protime Premium logo

Protime Premium

ProCost is de module uit onze Premium oplossing voor kost calculatie en loonverdeling. Deze module is gericht op accountancy en boekhoudkundige functies om complexe verwerking van loonkosten precies te kunnen opnemen in kostprijsberekening. Procost is ook online beschikbaar als Cloud-oplossing.

myProtime logo

myProtime

Employee Experience wordt steeds belangrijker. myProtime zet daar 100% op in met een bijzondere focus op gebruikersvriendelijkheid. Uiteindelijk zal myProtime als platform alle functies van Protime Premium overnemen. Momenteel is myProtime beschikbaar als Employee self-service (ESS).

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

Voordelen

• Flexibele kostenstructuren
• Automatische toewijzing kosten
• Gebruiksgemak
• Accuratere loonverdeling en boekhoudlijsten
• rapporten voor kostprijsberekening
• input voor facturatie

“Vooruitstrevend en flexibel - Eén systeem voor alle vestigingen”
Marianna Aquarius & Linda Baelen - HR Manager for the Netherlands & HRD

Ter Beke, gestart in 1948, is uitgegroeid tot een speler met acht vestigingen in België en Nederland. Er zijn drie specialiteiten binnen Ter Beke: vleeswaren, bereide maaltijden en service slicing. In totaal werken er zo'n 1.800 mensen bij Ter Beke, waarvan ongeveer 15% via uitzendarbeid. Het aantal interim-medewerkers is gerelateerd aan pieken in de productie, veroorzaakt door bijvoorbeeld seizoensproducten. Sinds 1986 is Ter Beke beursgenoteerd en in 2011 was de omzet van de groep € 403,7 miljoen.

Info?
www.terbeke.com