Wij assisteren je team bij payroll administratie, documentverwerking en interne HR-activiteiten zodat je de continuïteit kan waarborgen en je kan concentreren op soft HR. Heb je onze volledige aandacht nodig voor twee uur per week of drie dagen per maand? We bouwen graag aan langdurige partnerships met onze klanten en brengen een individuele planning per dossier in kaart.

Managed Services

Het Training Center is een gecentraliseerd team met lokale klantenservice-hubs in Nederland, Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk. Klanten bijstaan om zo vlot mogelijk met onze oplossingen te werken is onze drijfveer. Een ervaren team van customer care consultants staat elke dag klaar om je te helpen bij functionele en technische vragen over de Protime software.

Training Center

Bij Protime houden we van data. Onze software kan data uitwisselen met bijna alle bestaande payroll providers en -software.

Wij zorgen voor gegevensuitwisseling en interfaces en hebben de kennis in huis om integraties met nieuwe software te creëren.

Data Services

Met Protime haal je niet alleen software in huis. Dankzij onze consultants, allen met een HR-achtergrond, krijg je de garantie dat de oplossing ook werkt volgens jouw wensen en behoeften. Met kleine optimalisaties verfijnen we je Protime software zodat deze samen met je onderneming evolueert.

Optimalisatie