Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om Tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide zienswijzen:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProTeam Planning is een uitbreiding op ProTeam Standard. De module is verantwoordelijk voor het plannen op behoeften. Met deze module beheren de afdelingshoofden/teamleiders de koppeling van de uurroosters van medewerkers aan projecten en kostenplaatsen. De oplossingen van Protime zijn ook beschikbaar als SaaS oplossing.

Protime 360° logo

Protime 360

Protime 360° is de HR-oplossing voor bedrijven die overstappen naar Het Nieuwe Werken. De focus van Protime 360° ligt meer op persoonlijke bijdrage dan op aanwezigheid. Plannen binnen Protime 360° is zeer intuïtief en kan zowel tijd-gedreven als resultaat-gedreven worden opgesteld. Zonder tussenkomst van een centrale planner.

Voordelen

- Snel inzicht in de bezettingsgraad van projecten
- Controle op minimumbezetting
- Planningsopvolging met behulp van mobiele applicatie
- Decentralisatie van het plannen

- Decentralisatie van het plannen
- Uitbreidbaar met behoefteplanning

“Dankzij Protime heb ik een goede nachtrust.”
Jos Straathof - Service Operations Manager

Hewlett-Packard CDS (Nederland) is 100% dochter van Hewlett-Packard Nederland en verantwoordelijk voor uitvoering van IT-dienstverlening op locatie. De 400 mobiele engineers van HP CDS zijn te vinden bij de grootste ondernemingen en overheidsinstanties van Nederland. Maandelijks is het bedrijf goed voor zo'n 90.000 uur dienstverlening. Naast de vestiging in Nederland, is HP CDS actief in België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Ierland, Duitsland, Spanje en Portugal.

http://www.hpcds.com/