Meer dan 60.000 kleine en grote organisaties vertrouwen op SD Worx. Ze doen een beroep op 3.600 medewerkers. In de 70-jarige geschiedenis van de onderneming bouwde SD Worx een uitzonderlijke expertise op in Payroll, HR en Tax & Legal. Ze bieden klanten wereldwijd een ruim gamma van payroll- en hr-services, juridische ondersteuning, opleiding, automatisering, adviesverlening en outsourcing

SD Worx heeft een specifiek aanbod voor kmo’s, grote ondernemingen, publieke sector en internationale organisaties.

Als internationale hr-dienstenleverancier zijn ze actief vanuit eigen kantoren verspreid over België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. De overige landen bedienen ze vanuit de Payroll Services Alliance: een krachtenbundeling tussen toonaangevende payrollexperten.

website

 

Protime werkt samen met Kaba voor hardware-oplossingen op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, shop floor datacollectie, beveiligingsdeuren, draaideuren, sluitsystemen en systeemintegratie.

website

 

Protime partnert met grosvenor technology voor hardware-oplossingen op het gebied van Access Control en Workforce Management solutions.

website