Een volledig nieuw hoofdstuk begint voor Protime. We nemen onze intrek in een gloednieuw hoofdkwartier: een volledig gerenoveerd gebouw in Mechelen. Na 12 jaar sluit het kantoor te Aartselaar voorgoed zijn deuren.

 

Een nieuw hoofdkantoor om onze sterke groei in de komende jaren voort te zetten

Hoewel het voormalige hoofdkantoor van Protime in Aartselaar was voorzien op een snelle groei, werd de capaciteit om de teams te huisvesten krap. Protime groeit snel en blijft nieuw talent aantrekken.  Het was dus meer dan noodzakelijk om een plaats te vinden waar alle Protimers comfortabel konden werken.

"Verhuizen naar een groter kantoor lijkt misschien vreemd nu we in de toekomst ook meer thuis gaan werken, maar telewerken was bij ons al goed ingeburgerd voor de Corona-crisis en toch zaten we aan onze limiet. Op onze nieuwe locatie in Mechelen hebben we voldoende ruimte om onze sterke groei de komende jaren verder te zetten," zegt Peter s'Jongers, CEO van Protime.

Vier keer zo groot

Na enkele maanden zoeken vond Protime het ideale gebouw in het Raghenopark in Mechelen, op een steenworp van het stadscentrum en het station. Het gebouw bestaat uit twee delen rond een centrale kern, die samen bijna 8.000 m2 beslaan. Het moederbedrijf SD Worx zal deze site ook gebruiken als hub in Mechelen. In de afgelopen maanden heeft het gebouw een volledige renovatie ondergaan. Het biedt nu een werkomgeving die volledig is aangepast aan de nieuwe manier van werken.

"Ons nieuwe hoofdkantoor is daarom vier keer zo groot als het oude en moet binnen vier jaar plaats bieden aan minstens 600 collega's. Deze nieuwe werkplek weerspiegelt onze bedrijfscultuur en moet ons helpen nieuw talent aan te trekken," legt Peter s'Jongers uit.

Het comfort van een thuiskantoor evenaren

De ambitie van dit nieuwe hoofdkwartier? Het comfort van het thuiskantoor evenaren. Daarom heeft de plaats een warme sfeer, met veel licht, planten, comfortabele koffiehoeken, een fitnessruimte, een yogahoek, ruime douches en kleedkamers, een game room, een café, telefooncellen, verschillende terrassen en vergaderzalen, enz.

"Ons nieuwe hoofdkantoor straalt inspiratie en innovatie uit. Alles is gericht op het comfort van onze huidige en toekomstige werknemers! Dit helpt ons om ook in de toekomst een Great Place to Work te blijven," besluit Peter s'Jongers.

Hoe zit het met de Protime bijen?

Er wordt ook speciale aandacht besteed aan de buitenruimte. De vier bijenvolken van Protime zijn blijkbaar niet vergeten, want ook zij verhuizen naar Mechelen, waar ze zullen worden ondergebracht in een enorme weide met wilde bloemen.

Maar dat is nog niet alles, want er komt ook een ecologisch voedselbos waar werknemers zich kunnen ontspannen. Tijdens een wandeling kunnen ze er bessen, fruit en noten plukken om nieuwe energie op te doen.

Written by: Protime
make time valuable