Samen digitaal tijdens Corona

De situatie rond het Corona-virus evolueert snel en treft ons allemaal. Zowel uw gezondheid als die van onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit in deze situatie. Om continuïteit van onze dienstverlening te garanderen, namen wij een aantal maatregelen.
 

Genomen maatregelen

 1. Alle diensten en opleidingen kunnen van op afstand blijven doorgaan.
  We beschikken over al de nodige tools om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat uw project kan doorgaan zoals gepland.

 2. Persoonlijke afspraken worden digitaal uitgevoerd.
  Indien dit niet mogelijk of gewenst is zal deze uitgesteld worden naar een later tijdstip.

 3. Hardware interventies kunnen doorgaan, mits strengere voorzorgsmaatregelen.
  We willen te allen tijde de beveiliging van uw faciliteiten blijven garanderen.

 4. Alle Protimers werken van thuis uit
  We willen ons steentje bijdragen om zo, in lijn met de huidige maatregelen, hopelijk het virus samen snel te kunnen inperken. U zal het zelfs niet merken. Ze zullen hun aandacht onverdeeld aan u spenderen.

Wij blijven bereikbaar!

Al onze account managers, consultants en customer care agents zullen bereikbaar blijven zoals voordien via de gekende online kanalen. Ook onze receptie blijft bereikbaar om u verder te helpen met al uw vragen of u door te sturen naar de juiste persoon.

Vragen? Contacteer ons!

Wij houden u op de hoogte

Over verdere vorderingen van de situatie houden we u op de hoogte via de update pagina: www.protime.be/corona
News

Trots om opnieuw Great Place To Work te zijn!

Protime GPTW 2020

Voor het 8ste jaar op rij mogen we ons een Great Place To Work noemen. Dit is niet zomaar een label, het is onze levensstijl en zelfs een strategisch doel. Zelfs in deze crisistijd blijft cultuur onze top prioriteit...

Blog

Working apart together…

Protime working apart together

Hoewel we in een erg digitale wereld leven, blijkt het wegnemen van sociale contacten ons toch erg zwaar te vallen. Hoe kan je relatie met je werknemers deze situatie overleven?