Protime ook in 2017 Best Workplace

Protime bij Uitreiking Great Place To Work 2017

Op de Great Place to Work Award show Best Workplaces 2017 van 14 maart 2017, ontving Protime voor de 5e keer op rij het prestigieuze Great Place To Work-label voor België. Deze prijs beloont de volgehouden inspanningen om te blijven investeren in medewerkers en cultuur. Protime ontving ook de Special Award for Employee Involvement.

Elk jaar onderzoekt de Vlerick Management School, in opdracht van het Great Place to Work instituut, de tevredenheid van de medewerkers van Belgische ondernemingen en organisaties. Opvallend is dat organisaties met een sterke bedrijfscultuur de hoogste tevredenheidsscores laten zien.

Peter s’Jongers, CEO Protime : “Cultuur zal meer en meer de belangrijkste differentiator worden van een onderneming. We zijn dan ook trots dat we ons opnieuw een Best Workplace mogen noemen. Een hele prestatie. Vooral als je weet dat we nu al jaren een duurzame groei kennen van meer dan 10% per jaar, zowel qua omzet als in personeelsaantal.”

Dit jaar ontving Protime ook een Special Award voor Employee Involvement. De jury beoordeelde dat de betrokkenheid van de medewerkers bij management beslissingen een toonvoorbeeld was. Protimers, zo noemen we de medewerkers bij Protime, worden vooral gestimuleerd op hun ondernemerschap of intrapreneurship. Dat dit de betrokkenheid verhoogt is natuurlijk mooi meegenomen.

Hoewel we bij Protime de extra publiciteit weten te waarderen, vooral handig bij het werven van nieuwe collega’s, gaat het in de eerste plaats om tevreden klanten. Die helpen ons om het hoge groeiritme aan te houden. Maar dat kan alleen als we geëngageerde medewerkers kunnen inzetten.

Maar er is meer. Ondertussen is ook Nederland een Best Workplace zijn. Dit betekent dat we voor de tweede keer op rij bij de beste werkgevers van Nederland mogen gerekend worden. In mei 2017 weten we of we bij de beste werkgevers van Europa mogen gerekend worden net als in 2016 en 2015.

News

Protime in Trends Gazellen 2017

Protime is voor de vijfde keer op rij genomineerd als Trends Gazellen en snelgroeiende onderneming voor de provincie Antwerpen.

Blog

Zo gaat Wehkamp (van Fonq) om met personeel en logistiek in Nederland

wehkamp logo

Wehkamp wordt steeds groter en dat zorgt voor uitdagingen. Voor de tijdregistratie, planning, verloning en kostenplaatsregistratie gebruikt Wehkamp de oplossingen van Protime.