Inzicht in het belang van welzijn op het werk (in slechts 6 kerncijfers)

Na enkele maanden van sociale afstand, telewerken, gezondheidsmaatregelen en digitale uitwisselingen hebben de ondernemingen te kampen gehad met tal van onvoorziene gebeurtenissen. In deze crisisperiode liggen het moreel en de levenskwaliteit op het werk van de teams op een laag pitje.

Daarom zullen leidinggevenden, managers en HR meer dan ooit rekening moeten houden met een cruciale kwestie: welzijn op het werk.

Een thema van bewezen belang

Een onderwerp waar al vele jaren over gesproken wordt. Het bewijs: het aantal studies, enquêtes en andere onderzoeken die er over de hele wereld aan gewijd zijn. Om u een overzicht te geven op dit omvangrijke, maar fascinerende thema, hebben wij 6 kerncijfers geselecteerd uit diverse studies die door universiteiten en andere beroepsinstituten zijn uitgevoerd. 

6 cijfers die representatief zijn voor het belang van een goed welzijnsbeleid binnen bedrijven, gebundeld in onze gloednieuwe infographic. Ontdek ze hieronder!

Veel leesplezier.

Download de infographic

Blog

De terugkeer naar de werkvloer: Wat mag en wat moet?

De (gedeeltelijke) terugkeer naar het kantoor is nu toegestaan vanaf deze woensdag, 9 juni. Wat zijn de nieuwe instructies en aanbevelingen die moeten worden opgevolgd? De 5 regels op een rij!

Blog

Frédéric Lévy Morelle, CEO de Look&Fin : “De toegang tot krediet vergemakkelijken voor bedrijfsleiders””

Kent u crowlending, participatieve financiering voor bedrijven? Frédéric Lévy Morelle, CEO van Look&Fin, legt u uit wat u erover moet weten!