HR Summit 2020 - Skill BuilderS: 'Leadership connects organisation & talent'

Leadership connects organisation & talent

Deze 9e editie van de HR Summit van SBS Skill BuilderS werd dit jaar voor het eerst live gestream vanuit de Ghelamco Arena in Gent

Onderwerp

Naarmate technologie voor en door iedereen beschikbaar wordt, zullen talent en de manier waarop de organisatie dit talent connecteert en inzet de grote differentiators worden. Leiderschap verbindt deze. 

Sprekers

  1. Koen Maricha - Leadership Expert, Professor Antwerp Management School (UAMS): 'De grotes stresstest. Leiderschap van talent en organisatie in tijden van aanpassing' (Tijdslot video: 00:08:30s)
  2. Christophe Vanden Eede - Global Head of Talent Management ING:  'Covid-19: the great reveal' (Tijdslot video: 00:35:36s)
  3. Peter s’Jongers - CEO & Founder Protime: 'Time is precious, you can only spend it once' (Tijdslot video: 01:05:00s)
  4. Panelgesprek - Fons Leroy en Steven Van Mol als moderator (Tijdslot video: 01:25:00s)
Blog

‘Dankzij Protime heeft Ambrogio minder kosten en meer tijd’

Toen Andrés Ambrogio in 2015 in de voetsporen van zijn grootvader trad en het roer overnam, bracht hij het Italiaanse familiebedrijf in een digitale stroomversnelling. En daarbij kon een samenwerking met Protime niet ontbreken.

News

Best Managed Company 2020

Protime is sinds 2018 een Best Managed Company. Door onze strategische veerkracht en organisatorische wendbaarheid kunnen we de Covid-crisis weerwoord bieden.