Protime sponsort Braxgata naar top

Braxgata, met het provinciaal domein De Schorre in Boom als uitvalsbasis, is een van de vier grootste hockeyclubs van België. Het telt 1.350 actieve leden, verdeeld over 70 teams (6 heren- en 6 dameskernen en 58 jeugdploegen) en is de hockeyclub met de meeste jeugdleden in België.

Ambitieuze toekomst

De sponsoring door Protime moet de club naar het volgende niveau helpen. Hoofdcoaches van seniorenteams zullen de jeugdploegen trainen. Het doel is om zo een permanente plaats te verdienen in de top vier en door te stoten naar de European Hockey League (EHL), vergelijkbaar met de Champions League in het voetbal. In de woorden van Erik Gysels, voorzitter van Braxgata: “We willen er op het juiste moment geraken. Protime staat bekend als expert in time management, en voor ons kon de timing alvast niet beter. Dankzij deze sponsordeal moet Braxgata in staat zijn om van jeugd- tot eerste ploeg uit te groeien tot een vaste waarde aan de Belgische top.”

 

Teamvisie

De sponsoring van Braxgata door Protime sluit nauw aan bij de visie van het bedrijf. “We zijn erg tevreden met de gelegenheid om hoofdsponsor te worden van Braxgata. Hockey is een teamsport waarbij individuen samen hetzelfde doel nastreven. En daar ligt ook de verwantschap met Protime, dat met zijn HR-oplossingen werknemers uit verschillende disciplines optimaal wil laten samenwerken”, aldus Peter s’Jongers, CEO van Protime. De sponsoring zorgt voor heel wat zichtbaarheid: het logo van Protime zal niet enkel op de truitjes verschijnen, maar ook naast het veld, in het clubhuis en op de website van Braxgata. Daarnaast is de hockeywereld ook een plaats waar veel bedrijfsleiders samenkomen – een interessant publiek voor Protime.           

Protime 360°

Protime 360, de software waarmee interne en externe medewerkers op één online platform kunnen samenwerken, los van tijdstip en locatie, is een succes bij kleine en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland. Maar ook voor moderne sportclubs met grote ambities, zoals Braxgata, biedt het platform mogelijkheden.