Protime ook in 2015 beste werkgever

Het jaarlijkse onderzoek "Great Place To Work", dat in samenwerking met Vlerick Business School verloopt, bekroont bedrijven en organisaties die zich onderscheiden op het vlak van hun unieke bedrijfscultuur. Het onderzoek verloopt anoniem en peilt naar de mate van vertrouwen, trots en werkplezier die medewerkers beleven bij hun werkgever.

Protime is nu al voor de derde keer op rij bij de beste 10 werkgevers van Belgiƫ in de categorie onder de 500 medewerkers. Vorig jaar stond het bedrijf nog op de 10e plaats. Dit jaar sprong Protime naar de derde plaats en mag zich dus opnieuw een jaar lang Beste Werkgever noemen.

"We hebben geleerd uit vorige deelnames", zei Peter s'Jongers, CEO van Protime. "Wat ons uniek maakt, is dat wij emotioneel rekruteren. Dat betekent dat we in de eerste plaats kijken of een kandidaat past bij het bedrijf en zich kan identificeren met de waarden van Protime."

"Uiteraard geldt dat voor elk bedrijf. Maar voor een dynamisch bedrijf als Protime, helpt dat emotioneel rekruteren ook om medewerkers te kunnen blijven boeien. En op die manier kan ik alleen maar vaststellen dat we niet alleen snel groeien, maar ook duurzame resultaten kunnen voorleggen", aldus nog Peter s'Jongers.

Meer informatie over Great Place to Work vindt u bij Vlerick Management School.

De award is vooral een bekroning voor de aandacht die besteed wordt aan de bedrijfscultuur. En dat helpt bij rekrutering. Zo staan er momenteel nog 16 vacatures open. Check ook de rubriek 'Werken bij'