Protime is bij de snelst groeiende Antwerpse grote ondernemingen

Protime Trends Gazelle 2019

Het feestgedruis van de Great Place To Work Awards is nog niet gaan liggen, of we mogen alweer een nieuwe prijs in ontvangst nemen.

Met grote fierheid mogen we ons op nr.48 noteren binnen de snelst* groeiende ondernemingen in Antwerpen en één van de 225 ondernemingen met de grootst genoteerde groei van de 249.000 bedrijven binnen België! Protime werd al eerder genomineerd als Trends Gazelle en snelgroeiende onderneming voor de provincie Antwerpen, maar dit jaar werden we voor het eerst genomineerd in de categorie 'grote ondernemingen'!

Wat betekent dit label?

De redactie van Trends selecteert al 15 jaar lang per provincie 200 Trends Gazellen. Dit zijn snelgroeiende bedrijven die integraal onderdeel zijn van het Belgisch economische landschap. Stuk voor stuk zijn het competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Trends Gazellen worden beoordeeld op de volgende cijfers:

  • Groei in omzet
  • Groei in personeel
  • Groei in toegevoegde waarde

Waarom krijgt Protime dit label?

Protime groeit al ruim 24 jaar, niet alleen financieel, maar ook qua workforce. Zo is het aantal medewerkers in 2018 met bijna 25% gegroeid. Protime is marktleider in de Benelux op het gebied van tijdregistratietoegang en planning. Daarnaast heeft Protime een snelgroeiende tool voor online samenwerken: Protime 360°.

Danku!

Protime is uiterst trots op deze nominatie en op dit compliment. Wij zouden niet genomineerd zijn zonder het vertrouwen van onze klanten en onze Protimers.

Wilt u weten hoe Protime ook u vooruit kan helpen? Neem dan contact met ons op of vraag informatie aan op onze contactpagina.