Nominatie Trends Gazelle 2021

De redactie van Trends Magazine selecteert dit jaar voor de 20ste keer haar Trends Gazellen kandidaten. Dit zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economisch landschap vormen. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven. We mogen met veel trots onze nominatie bekendmaken voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie grote bedrijven voor de provincie Antwerpen. 
 

Bekendmaking klassement

header_gazellen

Omdat dit jaar geen grootschalig event mogelijk is, onthullen de redacties van Trends en Trends-Tendances elke week het klassement én de Trends Gazellen ambassadeurs van elke provincie tijdens een speciale TV-uitzending

Ontdek samen met ons welke plaats Protime zal krijgen in het klassement van de Trends Gazellen Antwerpen!

Volg mee via de liveshow op woensdag 17 maart om 19u00 op Kanaal Z.

Kanaal Z

Wat betekent dit label?

De redactie van Trends selecteert al 15 jaar lang per provincie 200 Trends Gazellen. Dit zijn snelgroeiende bedrijven die integraal onderdeel zijn van het Belgisch economische landschap. Stuk voor stuk zijn het competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

De groei wordt bekeken over vijf jaar.

Trends Gazellen worden beoordeeld op de volgende cijfers:

  • Groei in omzet
  • Groei in personeel
  • Groei in toegevoegde waarde

Trends Gazelle 2021: werking

 

Waarom krijgt Protime dit label?

Protime groeit al 25 jaar, niet alleen financieel, maar ook qua workforce. Protime werd al eerder genomineerd als Trends Gazelle en snelgroeiende onderneming voor de provincie Antwerpen. In 2019 groeiden we met maar liefst 19% en werden we voor het eerst genomineerd in de categorie 'grote ondernemingen', dit mede dankzij de overname van de flexibele personeelsplanning start-up Strobbo. Zelfs ondanks het Covid jaar wisten we in 2020 nog met 5% te groeien, een verwezenlijking dat we niet durfden te voorspellen in die onzekere tijden. 

Opmerkelijk is dat één op 5 binnen de Top 50 snelst groeiende bedrijven werken met Protime software. Een toeval? Neen. Protime klanten getuigen 20% tot zelfs 50% tijd te besparen dankzij de automatisatie van hun personeelsbeheer en planning. Tijdwinst leidt tot kostenbesparing, wat ruimte creëert voor groei.

Dank u!

Protime is uiterst trots op deze nominatie. Wij zouden niet genomineerd zijn zonder het vertrouwen van onze klanten en onze Protimers.

Blog

Protime onderzoek: Thuiswerken doet minder complimenten krijgen

5 maart 2021 – Ruim één op de vijf werknemers (22,6%) krijgt minder complimenten over de werkprestaties in vergelijking met voor de coronacrisis. “Waardering krijgen over je werk nochtans belangrijker dan ooit in coronatijden”

Blog

Protime voor de 9de keer op rij een Great Place to Work

Het Covid jaar kon onze bedrijfscultuur niet kraken, het heeft ons op vele vlakken zelfs nog sterker gemaakt. Zo mochten we ook de Special Award ontvangen voor communicatie tijdens corona tijden. Hoe we dit deden? Lees hier verder...