Geodynamics

Protime en GeoDynamics zijn allebei gespecialiseerd in tijdregistratie, maar elk met een eigen focus. De koppeling tussen hun eigen oplossing biedt bedrijven een overkoepelend platform voor de opvolging van zowel interne als mobiele werknemers.

Al sinds 2004 is GeoDynamics een toonaangevende speler op het vlak van locatiegebaseerde softwareoplossingen. Initieel installeerde het West-Vlaamse bedrijf track-and-tracesystemen in voertuigen, maar door de jaren heen specialiseerde het zich meer en meer in tijdregistratie. Hiermee richten ze zich vooral op bouwbedrijven. Waar vroeger de werkuren manueel genoteerd werden op een werkbonnetje wordt nu het hele systeem gedigitaliseerd.

De badgelezer registreert wanneer werknemers vertrekken naar de werf en daar aankomen. ’s Avonds wordt het omgekeerde traject gemeten. Op die manier krijgt de personeelsadministratie een perfect zicht op de mobiliteitsvergoeding en de gewerkte uren. De digitale gegevens zijn bovendien steeds correct en kunnen makkelijk verwerkt worden dankzij een koppeling met alle sociale secretariaten. Via hun activiteitenregistratie geven ze de klant ook inzicht in de tijdsbesteding aan specifieke taken op de bouwplaats. Die informatie vormt de ideale voedingsbodem voor ERP-systemen.

BE-NL
Partner