Ambassador blog

Ambassadeur Petersime getuigt: Een digitale versnelling met myProtime

Protime ambassadeur Petersime

In oktober 2020 maakte Petersime met Protime de overstap naar de Cloud, overtuigd door de voordelen van IT-beveiliging, minder belasting van de eigen IT-infrastructuur en de automatische software updates van hun Protime pakket.

Ambassador blog

‘Gedreven en oplossingsgericht’

Als HR-medewerker houdt Maarten voortdurend de vinger aan de pols. “We zoeken steeds naar opportuniteiten om enerzijds onze mensen te behouden, en anderzijds nieuwe werkkrachten aan te trekken” Lees hier hoe ze dit doen.

Ambassador blog

‘Protime is een premiumspeler in de markt’

Jacobs Douwe Egberts ambassadeur Protime

"Door de overstap van flexibiliteit op dagbasis naar flexibiliteit op weekbasis genieten onze medewerkers nu meer vrijheid. Ook thuiswerken hebben we transparanter gemaakt.

Ambassador blog

‘Protime is een echt gezicht’

Universitas - ambassadeur Protime

‘We kozen voor Protime als partner omdat zijn bedrijfscultuur nauw samenhangt met de onze. Over een gezonde work-life balance hebben we bijvoorbeeld dezelfde mening.

Ambassador blog

Marktleider kiest voor innovatie

Autogrill Belgium ambassadeur Protime

Marleen startte haar eigen carrière bij Autogrill meer dan 25 jaar geleden. Ik dacht toen dat ik iets met koffie ging doen, maar niets is minder waar, het draait om de medewerkers niet om het product.

Ambassador blog

Automatisering ondersteunt openheid

UPM Team

Het Finse bedrijf draagt openheid en vertrouwen hoog in het vaandel. Ook flexibel werken illustreert de HR-benadering van UPM.

Ambassador blog

Transform to perform

Imerys Graphite

Wat is de grootste uitdaging van employee engagement in een productie omgeving? De tijd van de afwezigheidsbriefjes is achterhaald, dat beseft bert Laurier, HR manager bij Imerys Graphite & Carbon, maar al te goed.