Training

Workshop User Management

Hebben uw ProTime gebuikers de juiste rechten? Weet u wie wat kan of mag in de Protime-omgeving? Zijn de rollen van de verschillende gebruikers voldoende gedefinieerd? Zijn vertrouwelijke gegevens voldoende afgeschermd voor de gebruikers?

Training

ProTime Dag 1

Tijdens deze opleiding leert u de basisfuncties bedienen, die voor u tijdens de dagelijkse werkzaamheden met de module ProTime van belang zijn.

Training

ProTime Dag 2

Tijdens deze opleiding leert u de mogelijkheden kennen van alle ProTime functies die van belang zijn voor het inbrengen van uw bedrijfsregels/arbeidsvoorwaarden. U leert verbanden leggen tussen de verschillende functies van ProTime met betrekking tot de inrichting van het systeem en de hieruit voortvloeiende gevolgen voor andere modules.

Webinar

Webinar "Getting started with ProReport"

U gebruikt ProNet maar wist u dat er uitgebreide rapporten voor u beschikbaar zijn?
Via ProReport zijn uw leidinggevenden in staat om zelf rapporten op te vragen van de medewerkers.
ProReport bevat een tiental standaard rapporten die naar de meeste gebruikelijke formaten uitvoerbaar zijn. Elke gebruiker kan de rapporten nog verder personaliseren.
Leer nu alles over deze optie tijdens onze Webinar 'Getting started with ProReport'.

Training

Workshop Advanced Reporting

In deze workshop wordt er voort gebouwd op de opgedane kennis uit de opleiding 'Basis Rapportering'.

Training

Basis Rapportering

Tijdens deze cursus leert u hoe u zelf rapporten en exportprocedures voor het exporteren naar Excel of tekstbestanden kunt definiƫren.

Training

Eindejaarsverrichtingen (Yeartool)

Speciaal voor het afsluiten van het jaar heeft Protime een training Eindejaarsverrichtingen (Yeartool) ontwikkeld. Deze training is bestemd voor kerngebruikers van ProTime die belast zijn met de jaarafsluiting/jaarovergang van de aanwezige jaartellers in ProTime.

Training

Protime Master Class

Tijdens deze intensieve 3-daagse training leert u de module ProTime in al zijn aspecten kennen. Aan de hand van praktische opgaven zal u onder begeleiding van een trainer zelfstandig oefeningen maken. Na deze doorgedreven Master Class zal u fouten kunnen opsporen in de bestaande configuratie en zelfstandig parameters opstellen. U ontvangt na deze workshop een officieel certificaat.

Training

ProTeam

In deze module behandelen we het dagelijkse gebruik van ProTeam door afdelingsverantwoordelijken.