Training

Export Module: Basisgebruik

Goed om weten: De opleiding ‘Opzet en Beheer Export Module’ is een aanvulling op deze opleiding. Volg eerst ‘Basisgebruik Export Module’ en vervolgens ‘Opzet en Beheer Export Module’ om een doorgedreven totaaltraject gevolgd te hebben.

Training

Eindejaarsverrichtingen (Yeartool)

Speciaal voor het afsluiten van het jaar heeft Protime een training Eindejaarsverrichtingen (Yeartool) ontwikkeld. Deze training is bestemd voor kerngebruikers van ProTime die belast zijn met de jaarafsluiting/jaarovergang van de aanwezige jaartellers in ProTime.

Training

ProTeam

In deze module behandelen we het dagelijkse gebruik van ProTeam door afdelingsverantwoordelijken.

Training

ProTime Dag 1

Tijdens deze opleiding leert u de basisfuncties bedienen, die voor u tijdens de dagelijkse werkzaamheden met de module ProTime van belang zijn.

Training

ProTime Dag 2

Tijdens deze opleiding leert u de mogelijkheden kennen van alle ProTime functies die van belang zijn voor het inbrengen van uw bedrijfsregels/arbeidsvoorwaarden. U leert verbanden leggen tussen de verschillende functies van ProTime met betrekking tot de inrichting van het systeem en de hieruit voortvloeiende gevolgen voor andere modules.

Training

myProtime

Tijdens deze opleiding leer je de basis voor het configureren en het beheren van myProtime. Ook wordt de meest gebruikte functionaliteit voor beheerder, leidinggevende en medewerker toegelicht.

Training

In house opleidingen

Wenst u een opleiding op maat over de ProTime Suite te volgen? Dat kan!

Training

Export Module: Opzet en Beheer

Goed om weten: De opleiding ‘Opzet en Beheer Export Module’ is een aanvulling op de opleiding ‘Basisgebruik Export Module’. Volg eerst ‘Basisgebruik Export Module’ en vervolgens ‘Opzet en Beheer Export Module’ om een doorgedreven totaaltraject gevolgd te hebben.

Training

Gebruikersopleiding

Kan jij een opfrissingscursus gebruiken?
Of heb je een nieuwe HR-medewerker?

Wij bieden je een nieuwe opleiding aan waarmee we je een kickstart geven binnen het dagdagelijkse HR-gebruik van onze software!
Het configureren van ProTime laten we op deze dag achter wegen, maar leggen wel de focus op het optimale alledaagse gebruik.